Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Absolutně nezdravé druhy masa
"Maso" z agrofertu nejím vůbec
Doporučuji Masokombinát Příbram. Jaternice, tlačenka - VIP !
Dočetla jsem k "odrůdám" a chtělo se mi plakat. Ale přemohla jsem smutek a zoufalství z tohoto článku a vzpomněla na své zootechnické začatky. Hala 10 tis. kuřat a každé má kapačku, kterou jim já zlotřilá zootechnička vháním do žilek sóju . Bože, kams to duši vrazil.
Jsem prapůvodním povoláním veterinární technik a také jsem trpěl. Dotyčná (při minulé návštěvě mi autor unikl) musí být nebetyčné kopyto.
Tak to vypadá, že by člověk neměl jíst žádné maso, co je tedy podle článku vlastně povolené???
Co třeba drůbež? Nebo ryby?
No jíst maso znamená prý jistou smrt !!Ale ,to sojové ,vysoce rakovinotvorné je prý IN :!!
Obecně platí pravidlo všeho s mírou. Zelenina a ostatní zemědělská produkce postavená na chemickem hnojení je v podstatě mnohem nejbezpečnější. Holt hovno nenahradiš. Každý to ví. A kdo to nevím ten nikdy nic sám nevyěstoval.
Jak může autor napsat, že se zvířatům podávají intravenózně antibiotika. Intravenózně znamená nitrožilně. Tento způsob je raritní i v humánní medicíně. Zvířatům se antibiotika aplikují intramuskulárně a hlavně, pouze k léčebným účelům, tj. léčené zvíře musí trpět bakteriální infekcí. Podávání antibiotik zvířatům coby součást krmiva plošně je u nás zakázáno už od dob císaře klacka. To, že se zvířatům podávají jadrná krmiva není žádný zločin. Nechť autor zkusí vykrmit prase nebo drůbež jetelem (u prasat je přímo nařízeno, že minimálně 50% krmné dávky musí tvořit jádro). Kukuřice se také počítá mezi obilniny, ale budiž. Z celého článku je patrné, že autor zná dvě byliny...
Skopové nebo kozí jsou také červená masa. Stejné to bude asi s muflonem, kamzíkem. Divočina je na tom lépe - málo tuku. Včetně bažanta a zajíce, králíka divokého. Slepičí, krůtí, králičí, kuřecí jsou to pravé.
To správné maso je jistě i kachní, husí a z husokachny. Z nich tuk ovšem s mírou.
A co třeba nejíst nic?... to je nápadeček...
Na to, abych se stravoval "zdravě", bych potřeboval tuplovanou výplatu. A bohužel by mi to nechutnalo.
Myslím si, že si tělo samo řekne co potřebuje. Když mám na něco chuť, tak si to dám. Ale nepřejídám se a jsem v pohodě.
Jím maso cca 1x týdně max pár let, je mi líp, mám méně žaludečních, střevních problémů (vlastně 0) a když si ho dám, o to víc si pochutnám :-)
Jím maso každý den a vždy si pochutnám a v 68 letech nemám žádné potíže. Ani žaludeční a střevní
V malém množství neuškodí nic a ve velkém všechno. Žerte jenom zrní a budete tu do sta let, jen si to od osmdesáti nebudete pamatovat.
Žeru každý den
Paní autorka snad ani nevychodila základní školu ,tolik obsahově věcných chyb -to je její ostuda.Kdyby nepřebírala článek od německých zelených aktivistů a zapracovala na svém všeobecném rozhledu, udělala by líp.
Tak já si vyrábím klobasy a jiné utenib proto aby takováto soudružka mlela sragory. Salmonela je 5amnkde secnedodrzuje hygiena apostupy vyroby... Jak může nekdo psát clanky jen s polovinou informací...
Takový blábol snad nenapíše ani dítě školou povinné. Už jen obrat "odrůdy" masa?🤮 Copak za odrůdu je asi autorka?
Máme domácí uzené ,to by jsme nemohli jíst nic ani zeleninu s krámu všechno to je uměle vyhnane
Mořské ryby tak doporučované v sobě mají plasty a rybniční jsou krmené bůh ví čím , také , aby rychle rostly a jsou pro většinu populace drahé . Poradˇť paní redaktorko jaký druh masa jíst ?
Krmení prasat obilím je v Unii zakázáno, nahrazují ho antibiotika.
Co vlastne je zdrave?
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama