Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
václav 18.05.2025

Já krmím natí z ředkviček doma šváby. Pěkně po tom rostou.

Avatar
Jiří-Kangoooo 18.05.2025

Pokud se bavíme o nati vypěstovanou doma,tak tu roky používám jako zdroj minerálů a vitamínů do bylinných čajů

Avatar
václav Jiří-Kangoooo 19.05.2025

Tak si jdu natrhat ředkvičky zkusím to. Stejně mám švábů dost a nikdo je nechce skoro kupovat.

Avatar
Eva M. 19.05.2025

Vynikající je také upravená jako špenát.

Avatar
Masunta nejosvícenější 19.05.2025

Ředkvičkové bulvičky obsahují hodně dusičnanů. Proto je tyto před konzumací třeba ponořit - svazek ředkviček - tedy jen bulvičky, na několik hodin do vody. A ještě mohu doporučit nezvyklé pečení masa: maso před pečením posypat květy kaštanu a akátu. A dát péct. Akát je jedovatý, ne však květy. Květy si lze do zásoby nasušit. Kaštany právě teď kvetou.

Avatar
Frantisek Stanek 20.05.2025

Supr članek

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba