Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Kváskový versus celozrnný chléb z pohledu zdraví
Kváskový jsem nevyzkoušel, ale celozrnnný z žitné mouky ano. Pěkně křupe i chutná, má ty různé živiny, tak ne něho (nebo i žitnopšeničný), nedám dopustit. Ale podezřívám ho, že způsobuje zácpu. Mnoho vlákniny metabolismu škodí, protože se na ni váží i zdraví prospěšné složky a odcházejí z těla. Čistě bílý chléb, ve světě tak běžný, je třeba zavrhnout a brát jako nouzové řešení. Nic se nemá přehánět.
kvaskovy z celozrnne mouky samozrejme.
Vůbec nevíte o čem píšete
Dělám kváskový celozrnný, jako mnoho českých domácích pekařů, takže ten článek je trochu zjednodušený.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama