Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ani 27.10.2021

Není nutné se makrele vyhýbat. Stačí ji upéct v troubě jako jakoukoliv jinou rybu. Přidat cibulku a přílohu dle vlastní volby. Je výtečná!

Jara Furtmustál 26.10.2021

Udím rád a udím hodně ,čerstvá uzená makrela mňam.

Zdeněk Bobek 24.10.2021

Ty Fahrenheity jsi strčte někam. V českém textu nemají co dělat.

Vladimir Dvořák 24.10.2021

Skoda, że jsou čím dál menší a čím dál dražší🦈

Petr 24.10.2021

Dělám,ale úplně jinak a je vynikající.

Fantomas 24.10.2021

V dnesni dobe muze si psat kazdy co chce. Ale pravda je, ze uzene maso nebo uzene ryby moc zdrave nejsou. Nejen pro karcinogeny ale taky pro vysoky obsah soli a dusitanu. To Betynka nenapise...Kdyz se podivate na zapadni zeme nikde se neji tolik uzenyho a tavenych syru jako u nas. Jsme zapouzdreni v malem ceskem prostoru jako pred padesati lety. A co italska nebo francouzska kuchyne? Hloupe mi pripada: nas narod nase pravidla. Ja to tak vubec nevidim. V cem jsme lepsi nez Rakusani Nemci nebo Holandani?

carp 23.10.2021

Za uzenou makrelu vyrobenou ve zpracovně v Klatovech strčim pracku do ohně. Kam se jiní výrobci serou.

Radomír 23.10.2021

Makrelu běžně udím na chatě,byly doby kdy jsem údolí na zakázku

Marek 23.10.2021

To jsem nevěděl,že je uzená makrela zdravá.Myslel jsem si,že udění škodí..

Pavel 22.10.2021

Násobím množství rozmačkanou bramborou.

Siraellen 21.10.2021

makrelu mám moc ráda

Eva 21.10.2021

Kdysi manžel snědl makrelu,do druhého dne se osypal,měl otravu krve,pobyl si v nemocnici,od té doby jsme makrelu doma neměli.

Radek Eva 21.10.2021

Bůhví s čeho se osypal. Možná z vás

Petr Eva 28.10.2021

Evo, arogantní komentář Radka neřešte, asi má nějaké mindráky.

Jindřich 21.10.2021

Z makrely dělam pomaazanku .

Milan 21.10.2021

Blatenská ryba udí každé úterý čerstvé makrely. Takže nějaké vakuované si klidně někam vražte

Roman Milan 22.10.2021

Koho t to zajímá tvé debilnosti😀

Pavel Milan 22.10.2021

Redakce se prodejem ryb s největší pravděpodobností nezbývá.. Takže nevím, četl jste při plném vědomí?

Blanka 20.10.2021

Makrely udim sám 100stupňu 2hod jsou vynikající a pomazánka také.Kamarádi se můžou užra..

pepa 20.10.2021

nejlepsi byl uzenac s jikrama ale moc kosti

Michal 20.10.2021

Uzenou Makrelu mám rád ale její kvalita se u nás dost pohoršila!chutnal jsem i v Polsku a Poláci umí ryby udělat ale koupil jsem si Makrelu v Německu v REWE a ta je nejlepší a každý má jiné chutě

Jirka 20.10.2021

Nejlepší je z Polska

Jiří Jirka 27.10.2021

Nejlepší je uzená doma

Milena 20.10.2021

Máme ji rádi pomazanky nedelam

Anna.P. 20.10.2021

není tak chutna jak bývala.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat