Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Vše, co potřebujete vědět o uzené makrele
Makrelu běžně udím na chatě,byly doby kdy jsem údolí na zakázku
Za uzenou makrelu vyrobenou ve zpracovně v Klatovech strčim pracku do ohně. Kam se jiní výrobci serou.
V dnesni dobe muze si psat kazdy co chce. Ale pravda je, ze uzene maso nebo uzene ryby moc zdrave nejsou. Nejen pro karcinogeny ale taky pro vysoky obsah soli a dusitanu. To Betynka nenapise...Kdyz se podivate na zapadni zeme nikde se neji tolik uzenyho a tavenych syru jako u nas. Jsme zapouzdreni v malem ceskem prostoru jako pred padesati lety. A co italska nebo francouzska kuchyne? Hloupe mi pripada: nas narod nase pravidla. Ja to tak vubec nevidim. V cem jsme lepsi nez Rakusani Nemci nebo Holandani?
Dělám,ale úplně jinak a je vynikající.
Skoda, że jsou čím dál menší a čím dál dražší🦈
Ty Fahrenheity jsi strčte někam. V českém textu nemají co dělat.
Udím rád a udím hodně ,čerstvá uzená makrela mňam.
Není nutné se makrele vyhýbat. Stačí ji upéct v troubě jako jakoukoliv jinou rybu. Přidat cibulku a přílohu dle vlastní volby. Je výtečná!
Já ji již od mala jím ráda jen tak s pečivem. 4x - 6x do roka se to nepo...
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama