Prostreno.cz

Komentáře k článku

Anna.P. 20.10.2021

není tak chutna jak bývala.

Hana 20.10.2021

Milane B, vždyť to tu píše, vymáchají se ve vodě s příchutí uzeného a nechá odkapat. Úplně stejné jako když si koupíte uzené maso v Globusu. To je také syrové, měl jste ho už někdy?

Radek Hana 21.10.2021

Kecale, omyj si hlavu sám

jn 20.10.2021

To neni uzeni,ale namáčení do nějakych sraček.Již proto nekupuji.

pepin 20.10.2021

Makrely mám rád a zjistil jsem že nejlepší jsou vakuované z Liedlu.

MilanB 20.10.2021

Zajímavé by bylo uvést, jakým způsobem se makrely udí!

Blanka MilanB 20.10.2021

2hod 100stupnuC sůl 25gramu na kg makrely . Naložit přes noc. Pozor kapr jen 20 gramů

caddy 20.10.2021

ach ta cena....

Miloslav 20.10.2021

Uzené makrely jsou výborné ,ale musí být čerstvá.Pak je to mňamka.

Lukáš 20.10.2021

Známá říkala, že je nejí, že žerou mrtvé utopené lidi

Jiri Lukáš 20.10.2021

No jasně,jak by asi žraly živé lidí? Jsou mrňavé, tak by to nedokázaly. Proto musí holt počkat, až se lidi utopí.

Milan Lukáš 21.10.2021

Potravní řetězec

Pavel Lukáš 22.10.2021

To musí být ňákejch lidí, uživit ta hejna ryb.

Pavel 20.10.2021

Již roky používám na její úpravu svůj recept - pomazánka, a prý výborná

Petr 19.10.2021

velke mnozstvi makrely by nemeli jist ti, kteri maji problem s dnou. Kvuli vyssimu obsahu purinu.

Václav Vokurka 19.10.2021

To na fotce v článku není vakuovaná makrela. Když vidím ten hnus našedlý, plovoucí ve slizu a zbytcích emulgátoru nepochopím, jak toto může někdo koupit. Asi jen autor článku, na přípravu té vynikající pomazánky.

Václav Václav Vokurka 20.10.2021

Tak papej Vokurky

Jarda 19.10.2021

A co něco ze své hl\vy?

Jirka 19.10.2021

Makrela je cenově dostupná pro každého? Při dnešní ceně 150 Kč/kg? Za toho špatného režimu stála 4 Kč/kg a dával jsem jí psům.

Kudrs 19.10.2021

V Polsku skvělé makrely, poloviční cena jak u nás.

milan 19.10.2021

Mám možnost kupovat uzenou makrelu která nemá při uzení žábry .Je to něco jiného ale je dražší než v lidlu , jinak chuťově je to špice.

Mirek 19.10.2021

Makrela bývala celistvá lehce se rozpadající na kousky, dnes je v kůži nevábná masová pasta. Alespoń v Bille.

chadima miloslav 19.10.2021

cibule,česnek chili hotovo

Majkl 19.10.2021

Každý snad ví jak si ji má udělat ..

jitka 19.10.2021

makrelu i lososa jim 2krát týdně

Orfeus 19.10.2021

Zdarec… bože můj to jsou občas odpovědi ….. to ke takoví problém si ji koupit 3x do měsíce na cigára a chlast se vždy peníze najdou v jaké kolik situaci i v bídě lidi chlastali a kouřili ale aby jsi dali občas něco cgutneho na to se zapomíná a co se tyče těch karcinogenu najednou to každému vadí aja jaj taková to klobaska a jiné pochutuny OK jak je to chutné někteří lidé jsou tou dnestni dobou úplně poťapaní nebude to dlouho trvat a zachvili budeme jist podle EU už k tomu moc neschqti tak aspoň než to někoho napadne tak si barvu pupek ať potom za par let mužů vyprávět omladune či jsem kdy ochutnat. S pozdravem 🍽🍴🥘🌮🥙🥗🥪🍝🍗🥩🥞🍳 dobrému jídlu

Vojta Orfeus 20.10.2021

Orfee, zpátky do školy, a hned. Strašné a ještě horší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat