Prostreno.cz

Letní koktejl pink drink

Už znáte pink drink – růžový nápoj? Skládá se jen ze čtyř ingrediencí, má letní jasně růžovou barvu a chutná úžasně. Takže všechny podmínky na ideální letní drink splňuje dokonale. Chcete recept? Tak tady je.

Poslední rok všichni na sociálních sítích šílí po jednom určitém trendovém nápoji. Jmenuje se Pink Drink a míchá se ze studeného čaje, kokosového mléka a čerstvého lesního ovoce a jahod. Zní to podezřele jednoduše? Ale opravdu to takhle jednoduché je! Pink drink seženete bez práce v sítích prodejen kávy, ale stejně jednoduše si ho za chvíli připravíte i doma. A protože je skutečně vynikající, neměli byste si ho tohle léto rozhodně nechat ujít.

Oblíbený pro přípravu je ibiškový čaj a kokosové mléko. Trend drink ale můžete také snadno smíchat se studeným ovocným čajem a mlékem dle vlastního výběru. Navíc na sociálních sítích TikTok a Instagram najdete v současné době tisíce uživatelů, kteří zde sdílejí svoje oblíbené variace nápoje – a s velmi odlišnými přísadami. Jen to vyzkoušejte klidně sami!

Pink Drink 

Ingredience pro 1 osobu

34 kostky ledu

šálek ovocného čaje nebo ibiškového čaje

zhruba deci kokosového mléka

trochu sirupu z černého bezu

Hrst čerstvých malin, ostružin, borůvek nebo jahod

Postup

Do skleničky dejte kostky ledu a přelijte trochou sirupu z černého bezu. Potom přidejte jednu až dvě polévkové lžíce lesního ovoce, a nakonec zalijte šálkem ovocného nebo ibiškového čaje. Do zbytku sklenice nalijte kokosové mléko, zamíchejte a pink drink je připravený k servírování.

Tak na zdraví!

Zdroj: www.freundin.de/kochen-rezept-tiktok-trend-pink-drink





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat