Prostreno.cz

Karbanátky s hovězím masem

Karbanátky z vařeného hovězího masa a kukuřice.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 923 kJ / 220 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy13g
tuky11g

Ingredience na

  • 3 lžíce hladké mouky
  • 500 g vařeného hovězího masa
  • 1 ks vejce
  • 100 ml podmáslí
  • 1 hrnek jader cukrové kukuřice - nebo konzervované kukuřice
  • 2 lžíce čerstvého koriandru - nasekaného
  • 3 kapky tabasca - můžete vynechat
  • 3 špetky soli
  • 90 ml oleje

Postup přípravy

  1. Do mísy dejte mouku, vejce, podmáslí a vše důkladně promíchejte.
  2. Přidejte jemně nasekané maso (nejlépe v robotu), kukuřici, 2 lžíce nasekaných lístků koriandru, podle chuti osolte, přidejte pár kapek tabasca a znovu promíchejte, směs nesmí být řídká, podle potřeby můžete přidat trochu strouhanky.
  3. Z hmoty tvarujte karbanátky, které opečte z obou stran na oleji.
  4. Podávejte s tatarkou a zeleninovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky s hovězím masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat