Prostreno.cz

Vepřové kousky s pórkem

Dušené vepřové maso s pórkem, bílým vínem a tymánem.

Ohodnotit
(16 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1045 kJ / 249 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy10g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky a orestujte v kastrolu s rozehřátým máslem a olejem.
  2. Maso podlijte vínem, osolte, opepřete, přidejte bobkový list, tymián, nové koření a duste 45 minut.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájený pórek, nasekaný česnek a duste, až je maso měkké.
  4. Pokud je potřeba podlijte vodou, nebo vývarem.
  5. Nakonec dochuťte octem, cukrem, případně solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,00g
  • Sacharidy:

    288,30g
    • Cukry:

      111,00g
  • Tuky:

    214,28g
  • Vláknina:

    68,00g

Aktivita pro spálení: 249 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborové karbanátky

(16 hlasů)
55min
820 kJ

Vepřové plátky s houbami

(11 hlasů)
1h a 20min
782 kJ

Vepřové maso na tymiánu

(13 hlasů)
1h a 50min
569 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kousky s pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat