Prostreno.cz

Králík na koriandru

Králík pečený v červeném víně s koriandrem a brusinkami.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 5h a 15min

    4h a 0min příprava

    1h a 15min vaření

  • 808 kJ / 193 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy10g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky, dejte do hrnce, nebo kastrolu, posypte kořením, přidejte skořici, brusinky, zakápněte tabascem, olejem, podlijte 250 ml vína a nechte přes noc v lednici. Minimálně 1 x maso otočte.
  2. Před dušením maso osolte a duste zvolna doměkka. Podle potřeby podlévejte vínem.

TIP:

Vykostěné králičí maso se dá sehnat v dobrém řeznictví i na farmách. Případně můžete celého králíka naporcovat a takto dusit.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,80g
  • Sacharidy:

    253,20g
    • Cukry:

      73,20g
  • Tuky:

    128,10g
  • Vláknina:

    85,00g

Aktivita pro spálení: 193 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Králík na bílém víně

(13 hlasů)
2h a 0min
795 kJ

Králičí stehna dušená s jablky

(13 hlasů)
1h a 40min
926 kJ

Králík pečený s tymiánem

(12 hlasů)
2h a 0min
643 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na koriandru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat