Prostreno.cz

Králík na koriandru

Králík pečený v červeném víně s koriandrem a brusinkami.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 5h a 15min

    4h a 0min příprava

    1h a 15min vaření

  • 631 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky, dejte do hrnce, nebo kastrolu, posypte kořením, přidejte skořici, brusinky, zakápněte tabascem, olejem, podlijte 250 ml vína a nechte přes noc v lednici. Minimálně 1 x maso otočte.
  2. Před dušením maso osolte a duste zvolna doměkka. Podle potřeby podlévejte vínem.

TIP:

Vykostěné králičí maso se dá sehnat v dobrém řeznictví i na farmách. Případně můžete celého králíka naporcovat a takto dusit.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,90g
  • Sacharidy:

    209,50g
    • Cukry:

      6,20g
  • Tuky:

    124,70g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 150 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí polévka

(3 hlasů)

Tofu marinované v pivu

(5 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík na koriandru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat