Prostreno.cz

Vepřová pečeně na pepři

Vepřová kotleta pečená na bílém víně s pepřem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 45min

    45min příprava

    60min vaření

  • 548 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy8g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Do mísy nasypte rozdrcený pepř, přidejte jemně nasekaný česnek a nasekaný rozmarýn.
  3. Dobře promíchejte, do směsi vložte osolené maso a důkladně ho obalte ve směsi.
  4. Maso nechte při pokojové teplotě 20 minut marinovat.
  5. Oloupané brambory a cibuli nakrájejte na klínky, nasypte do pekáčku zakápněte olejem, osolte a promíchejte.
  6. Maso položte na brambory, podlijte 100 ml vína a přikryté pečte 25 minut.
  7. Podlijte zbývajícím vínem a dopečte odkryté doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně na pepři

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat