Prostreno.cz

Vepřová pečeně na pepři

Vepřová kotleta pečená na bílém víně s pepřem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 45min

    45min příprava

    60min vaření

  • 700 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy9g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Do mísy nasypte rozdrcený pepř, přidejte jemně nasekaný česnek a nasekaný rozmarýn.
  3. Dobře promíchejte, do směsi vložte osolené maso a důkladně ho obalte ve směsi.
  4. Maso nechte při pokojové teplotě 20 minut marinovat.
  5. Oloupané brambory a cibuli nakrájejte na klínky, nasypte do pekáčku zakápněte olejem, osolte a promíchejte.
  6. Maso položte na brambory, podlijte 100 ml vína a přikryté pečte 25 minut.
  7. Podlijte zbývajícím vínem a dopečte odkryté doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,10g
  • Sacharidy:

    188,00g
    • Cukry:

      11,73g
  • Tuky:

    139,79g
  • Vláknina:

    73,00g

Aktivita pro spálení: 167 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Medové vepřové plátky

(13 hlasů)
1h a 15min
600 kJ

Vepřové kousky s pórkem

(16 hlasů)
1h a 50min
1045 kJ

Vepřové maso s kořením

(17 hlasů)
1h a 20min
1172 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně na pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat