Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso s kořením

lanvin
16hlasů
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1030 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky18g sacharidy8g bílkoviny

Pikantní vepřová, kořeněná kýta.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg vepřové kotlety bez kosti - vcelku
  • 1 ks chilli papričky
  • 1 lžička fenyklu
  • 5 špetek soli
  • 4 stroužky česneku
  • 0,5 lžíce suché hořčice
  • 4 ks hřebíčku
  • 400 ml vepřového, nebo kuřecího vývaru
  • 60 ml rostlinného oleje
  • 4 lžíce oleje - na opečení masa

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • Pomocí ponorného mixéru, nebo v robotu rozmixujte česnek, fenykl, chilli papričku (raději bez semínek), hořčici, hřebíček a sůl, nakonec přidávejte po kapkách olej, aby vznikla „pasta“.
  • Do masa nařízněte ostrým nožem několik otvorů, které naplňte připravenou pastou.
  • V pekáčku na 4 lžících rozehřátého oleje maso ze všech stran opečte.
  • Maso podlijte vývarem, přikryjte a pečte v troubě doměkka. Před koncem pečení maso dopečte odkryté.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

15 hlasů
55min 828 kJ 95 Kč
Vepřové plátky s houbami

Vepřové plátky s houbami

11 hlasů
1h a 20min 703 kJ 120 Kč
Vepřové maso na tymiánu

Vepřové maso na tymiánu

13 hlasů
1h a 50min 590 kJ 120 Kč
Uzené maso s dušenou cibulí

Uzené maso s dušenou cibulí

11 hlasů
40min 660 kJ 140 Kč
Pečený bůček

Pečený bůček

12 hlasů
1h a 20min 1462 kJ 120 Kč
Pánev s vepřovou panenkou

Pánev s vepřovou panenkou

12 hlasů
50min 711 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření