Prostreno.cz

Dušené rybí filé

Rybí filé s restovaným česnekem, jarní cibulkou a chilli vločkami.

18.10.2016 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

463 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve středně velké misce prošlehejte sójovou omáčku a rýžové víno.
  2. Směs nalijte do hlubší pánve a přiveďte k varu. Vařte za občasného promíchání 10 minut.
  3. Do směsi vložte ryby, posypte je hrubě nastrouhaným zázvorem a duste 15 minut. Jednou ryby opatrně otočte.
  4. Mezitím orestuje na oleji oloupaný, na silnější plátky nakrájený česnek.
  5. Ryby posypte chilli vločkami a podávejte s nakrájenou lahůdkovou cibulkou a restovaným česnekem.
  6. Podle chuti můžete ryby jemně osolit.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,57 g
  • Sacharidy:

    72,78 g
    • Cukry:

      30,20 g
  • Tuky:

    74,48 g
  • Vláknina:

    6,74 g

Aktivita pro spálení:

362 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

108

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh v mandlové krustě

(17 hlasů)
45min
945 kJ

Rybí filé zapečené se sýrem feta

(13 hlasů)
50min
420 kJ

Pečené rybí podkovy

(16 hlasů)
1h a 20min
462 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

rýžové víno

134 kcal / 100g
B0,2 g
S5 g
T0 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

zázvor kořen čerstvý

80 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené rybí filé

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba