Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené rybí filé

lanvin
15hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

381 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Rybí filé s restovaným česnekem, jarní cibulkou a chilli vločkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé á 190 g - nejlépe čerstvé
  • 100 ml světlé sójové omáčky
  • 100 ml rýžového vína
  • 1 lžíce čerstvého zázvoru - nahrubo nastrouhaného
  • 4 ks lahůdkové cibulky - příčně nakrájené
  • 1 lžička chilli vloček
  • K podávání
  • 70 ml rostlinného oleje
  • 5 - 8 stroužku česneku

Postup přípravy

  • Ve středně velké misce prošlehejte sójovou omáčku a rýžové víno.
  • Směs nalijte do hlubší pánve a přiveďte k varu. Vařte za občasného promíchání 10 minut.
  • Do směsi vložte ryby, posypte je hrubě nastrouhaným zázvorem a duste 15 minut. Jednou ryby opatrně otočte.
  • Mezitím orestuje na oleji oloupaný, na silnější plátky nakrájený česnek.
  • Ryby posypte chilli vločkami a podávejte s nakrájenou lahůdkovou cibulkou a restovaným česnekem.
  • Podle chuti můžete ryby jemně osolit.
Kotlety s bylinkovým máslem

Kotlety s bylinkovým máslem

1h a 50min 1162kJ 150 Kč
Baby špenát s vejci

Baby špenát s vejci

40min 510kJ 50 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Pstruh v mandlové krustě

Pstruh v mandlové krustě

16 hlasů
45min 896 kJ 90 Kč
 Rybí filé zapečené se sýrem feta

Rybí filé zapečené se sýrem feta

13 hlasů
50min 431 kJ 180 Kč
Pečené rybí podkovy

Pečené rybí podkovy

13 hlasů
1h a 20min 540 kJ 180 Kč
Rybí placičky

Rybí placičky

14 hlasů
2h a 5min 761 kJ 160 Kč
Rybí filety s artyčoky

Rybí filety s artyčoky

16 hlasů
45min 543 kJ 90 Kč
Filety ze pstruha

Filety ze pstruha

11 hlasů
30min 477 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření