Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečené rybí podkovy

lanvin
14hlasů
Hodnotit

1h a 20min

45min příprava

35min vaření

540 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Rybí podkovy s dijonskou hořčicí a javorovým sirupem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks rybí podkovy - kapr, losos aj.
  • 8 snítek čerstvého kopru
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 ks bio citronu
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • Na marinádu
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce dijonské hořčice

Postup přípravy

  • Smíchejte javorový sirup, dijonskou hořčici, máslo a citronovou šťávu.
  • Ryby uložte do zapékací misky, potřete je z obou stran marinádou, posypte snítkami kopru, přikryjte a dejte na 30 minut do chladu.
  • Troubu předehřejte na 180 °C.
  • Ryby osolte, opepřete a pečte podle druhu ryby a velikosti porcí 20 - 35 minut.
  • Podávejte s plátky citronu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pečené ryby se zeleninou

Pečené ryby se zeleninou

14 hlasů
55min 487 kJ 170 Kč
Treska pečená v troubě

Treska pečená v troubě

22 hlasů
35min 1009 kJ 160 Kč
Krevetové palačinky

Krevetové palačinky

16 hlasů
50min 495 kJ 60 Kč
Rybí filé s citronem

Rybí filé s citronem

11 hlasů
45min 328 kJ 170 Kč
Grilovaná treska se zeleninou

Grilovaná treska se zeleninou

12 hlasů
55min 565 kJ 200 Kč
Zapečené brambory s lososem

Zapečené brambory s lososem

9 hlasů
1h a 30min 552 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření