Prostreno.cz

Pečené rybí podkovy

Rybí podkovy s dijonskou hořčicí a javorovým sirupem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 20min

    45min příprava

    35min vaření

  • 564 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 ks rybí podkovy - kapr, losos aj.
  • 8 snítek čerstvého kopru
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 ks bio citronu
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • Na marinádu
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce dijonské hořčice

Postup přípravy

  1. Smíchejte javorový sirup, dijonskou hořčici, máslo a citronovou šťávu.
  2. Ryby uložte do zapékací misky, potřete je z obou stran marinádou, posypte snítkami kopru, přikryjte a dejte na 30 minut do chladu.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Ryby osolte, opepřete a pečte podle druhu ryby a velikosti porcí 20 - 35 minut.
  5. Podávejte s plátky citronu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečené rybí podkovy

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat