Prostreno.cz

Pečené rybí podkovy

Rybí podkovy s dijonskou hořčicí a javorovým sirupem.

08.09.2016 lanvin
1h a 20min

45min příprava

35min vaření

462 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte javorový sirup, dijonskou hořčici, máslo a citronovou šťávu.
  2. Ryby uložte do zapékací misky, potřete je z obou stran marinádou, posypte snítkami kopru, přikryjte a dejte na 30 minut do chladu.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Ryby osolte, opepřete a pečte podle druhu ryby a velikosti porcí 20 - 35 minut.
  5. Podávejte s plátky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,49 g
  • Sacharidy:

    50,41 g
    • Cukry:

      22,94 g
  • Tuky:

    41,92 g
  • Vláknina:

    8,40 g

Aktivita pro spálení:

271 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
494 kJ

Treska pečená v troubě

(24 hlasů)
35min
979 kJ

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
603 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvý kopr

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené rybí podkovy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba