Prostreno.cz

Pečené rybí podkovy

Rybí podkovy s dijonskou hořčicí a javorovým sirupem.

08.09.2016 lanvin
1h a 20min

45min příprava

35min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte javorový sirup, dijonskou hořčici, máslo a citronovou šťávu.
  2. Ryby uložte do zapékací misky, potřete je z obou stran marinádou, posypte snítkami kopru, přikryjte a dejte na 30 minut do chladu.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Ryby osolte, opepřete a pečte podle druhu ryby a velikosti porcí 20 - 35 minut.
  5. Podávejte s plátky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,80 g
  • Sacharidy:

    158,80 g
    • Cukry:

      72,00 g
  • Tuky:

    102,30 g
  • Vláknina:

    32,00 g

Aktivita pro spálení:

164 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
908 kJ

Treska pečená v troubě

(24 hlasů)
35min
750 kJ

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
278 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené rybí podkovy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba