Prostreno.cz

Pstruh v mandlové krustě

Filé pstruha obalené v mletých mandlích.

05.09.2016 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

945 kJ / 225 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte mandle, sůl, bílý pepř, kajenský pepř a petrželku.
  2. V mandlové směsi obalte porce ryby, mandle k rybě lehce přitlačte.
  3. Pak obalte ryby v mouce,nvejcích a ještě jednou v mandlích.
  4. Porce ryby opečte na oleji.
  5. Podávejte s klínky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    199,15 g
  • Sacharidy:

    232,88 g
    • Cukry:

      7,42 g
  • Tuky:

    186,06 g
  • Vláknina:

    23,95 g

Aktivita pro spálení:

860 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

256

minut uklízení





Podobné recepty

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
603 kJ

Rybí filé s citronem

(11 hlasů)
45min
452 kJ

Grilovaná treska se zeleninou

(12 hlasů)
55min
549 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Bílý pepř

296 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T2 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh v mandlové krustě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba