Prostreno.cz

Marinované sledě s cibulí

Vánoční norské marinované ryby.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    30min příprava

    10min vaření

  • 420 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky4g

Ingredience na

  • 500 g filé ze sledě
  • 4 ks menší červené cibule
  • 1 šálek brusinek - můžou být sušené,nebo mražené
  • Na zálivku
  • 150 ml bílého octa
  • 50 g pískového cukru
  • 350 ml vody
  • 0,5 lžičky kmínu
  • 0,5 lžičky fenyklu
  • 1 ks bobkového listu
  • 10 kuliček nového koření

Postup přípravy

  1. Vodu, ocet, bobkový list, cukr, fenykl, nové koření a kmín přiveďte v hrnci k varu.
  2. Opláchněte sledě ve studené vodě a nakrájejte je na menší porce.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  4. Do vhodné sklenice ryby uložte, prokládejte je cibulí a prosypte brusinkami.
  5. Zalijte vychladlým nálevem a nechte v chladu alespoň 2 dny marinovat.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,00g
  • Sacharidy:

    223,20g
    • Cukry:

      112,80g
  • Tuky:

    45,57g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 100 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Grilované špízy z chobotnice

(12 hlasů)
1h a 15min
560 kJ

Brusinkové čátní

(13 hlasů)
50min
783 kJ

Kuřecí kuličky

(19 hlasů)
55min
687 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Marinované sledě s cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat