Prostreno.cz

Pečená růžičková kapusta

Jednoduchý recept s růžičkovou kapustou a maďarským točeným salátem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    10min příprava

    35min vaření

  • 631 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na

  • 500 g růžičkové kapusty
  • 250 g točeného maďarského salámu
  • 1 ks velké cibule
  • 400 g brambor
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička granulovaného česneku

Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájejte na menší kousky a cibuli na drobno. Brambory a točený salám nakrájejte na kostičky.
  2. Nakrájenou zeleninu a uzeninu dejte do pekáčku, přidejte olivový olej, osolte, opepřete a přidejte granulovaný česnek.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 35 minut. V polovině pečení směs promíchejte, pečte dokud brambory nejsou upečené.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,02g
  • Sacharidy:

    107,71g
    • Cukry:

      12,55g
  • Tuky:

    125,19g
  • Vláknina:

    24,75g

Aktivita pro spálení: 150 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Těstovinová sekaná s masem

(3 hlasů)

Sytý houbový krém

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená růžičková kapusta

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat