Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Karbanátky z hovězího masa s fetou

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 20min

35min příprava

45min vaření

1062 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky12g sacharidy12g bílkoviny

Italské karbanátky se sýrem feta a bylinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g mletého hovězího masa
  • 200 g sýra feta
  • 4 snítky oregana
  • 4 snítky máty
  • 4 snítky bazalky
  • 120 g zakysané smetany
  • 1 ks vejce
  • 1 šálek strouhanky
  • 1 lžička soli
  • 0,5 lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 6 lžic olivového oleje
  • Na smažení
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  • Do mísy dejte maso, nasekané bylinky, rozdrobený sýr feta, smetanu, vejce, olej, strouhanku, sůl a pepř.
  • Vše důkladně vymíchejte a nechte 15 minut odpočinout.
  • Z hmoty tvarujte karbanátky, které zvolna opečte na oleji, nebo v troubě.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Karbanátky z hovězího masa

Karbanátky z hovězího masa

14 hlasů
1h a 15min 1044 kJ 160 Kč
Hovězí závitky s křenem

Hovězí závitky s křenem

11 hlasů
1h a 50min 675 kJ 160 Kč
Hovězí kostky na černém pivě

Hovězí kostky na černém pivě

16 hlasů
2h a 20min 681 kJ 180 Kč
Plněné plátky hovězí svíčkové

Plněné plátky hovězí svíčkové

14 hlasů
1h a 10min 1435 kJ 180 Kč
Hovězí maso ve vinné omáčce

Hovězí maso ve vinné omáčce

18 hlasů
1h a 55min 450 kJ 240 Kč
Hovězí maso dušené v červeném víně

Hovězí maso dušené v červeném víně

11 hlasů
1h a 50min 487 kJ 400 Kč

Články nejen o vaření