Prostreno.cz

Karbanátky z hovězího masa s fetou

Italské karbanátky se sýrem feta a bylinkami.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 20min

    35min příprava

    45min vaření

  • 1110 kJ / 265 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy13g
tuky17g

Ingredience na

  • 700 g mletého hovězího masa
  • 200 g sýra feta
  • 4 snítky oregana
  • 4 snítky máty
  • 4 snítky bazalky
  • 120 g zakysané smetany
  • 1 ks vejce
  • 1 šálek strouhanky
  • 1 lžička soli
  • 0,5 lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 6 lžic olivového oleje
  • Na smažení
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  1. Do mísy dejte maso, nasekané bylinky, rozdrobený sýr feta, smetanu, vejce, olej, strouhanku, sůl a pepř.
  2. Vše důkladně vymíchejte a nechte 15 minut odpočinout.
  3. Z hmoty tvarujte karbanátky, které zvolna opečte na oleji, nebo v troubě.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z hovězího masa s fetou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat