Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Restovaná játra

lanvin
19hlasů
Hodnotit

25min

10min příprava

15min vaření

530 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky2g sacharidy13g bílkoviny

Rychlá příprava telecích jater.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g telecích jater
  • 1 ks velké cibule
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks velké červené papriky
  • 1/2 ks zelené papriky
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  • Očištěná játra nakrájejte na kousky. Cibuli nakrájejte na plátky a nechte zesklovatět na oleji.
  • Přidejte játra, očištěnou červenou papriku nakrájenou na proužky, posypte mletou paprikou a pepřem. Stále míchejte, restujte přibližně 10 minut.
  • Na talíři osolte a posypte zelenou paprikou nakrájenou na slabá kolečka.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

Pikantní kuřecí játra

30 hlasů
30min 932 kJ 55 Kč
Kuřecí játra po maďarsku

Kuřecí játra po maďarsku

16 hlasů
25min 714 kJ 107 Kč
Játrová omáčka

Játrová omáčka

22 hlasů
50min 528 kJ 54 Kč
Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra na víně

16 hlasů
35min 569 kJ 89 Kč
Drůbeží játra s jablkem

Drůbeží játra s jablkem

23 hlasů
45min 659 kJ 82 Kč

Články nejen o vaření