Prostreno.cz

Ryba s anglickou slaninou

Treska opečená na anglické slanině.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 646 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na

  • 1 kg tresky bez kůže
  • 80 g másla
  • 3 lžíce ploché petržele - nasekané
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks velké šalotky
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 150 g anglické slaniny
  • 2 lžíce oleje
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • K podávání
  • 1 ks citronu - nakrájený na klínky

Postup přípravy

  1. V pánvi na oleji jen zlehka orestujte na kostičky nakrájenou slaninu.
  2. Přidejte nasekanou petržel, máslo, hořčici, jemně nasekanou šalotku, nasekaný česnek a minutu míchejte.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a přidejte do pánve.
  4. Pečte na mírném ohni 20 minut.
  5. Podávejte s klínky citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,00g
  • Sacharidy:

    137,10g
    • Cukry:

      23,14g
  • Tuky:

    228,08g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Candát se špenátem

(13 hlasů)
2h a 0min
675 kJ

Plněný pstruh

(12 hlasů)
60min
787 kJ

Slávky s koriandrem

(11 hlasů)
30min
376 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s anglickou slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat