Prostreno.cz

Candát se špenátem

Filé z candáta s dušeným špenátem a bambusovými výhonky.

10.01.2017 lentilka
2h a 0min

1h a 30min příprava

30min vaření

692 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Sezamový olej promíchejte s kořením a rybí omáčkou.
  2. Rybu naporcujte a vložte do připraveného oleje. Marinujte minimálně hodinu.
  3. Na 3 lžících másla nechte zavadnout špenát, přidejte nasekané bambusové výhonky, prolisovaný česnek a duste 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Rybu vyndejte z marinády a otřete papírovou utěrkou.
  5. Rybu z obou stran opečte na másle s olejem.
  6. Opečené porce ryby podávejte s dušeným špenátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,38 g
  • Sacharidy:

    33,11 g
    • Cukry:

      6,88 g
  • Tuky:

    189,77 g
  • Vláknina:

    15,67 g

Aktivita pro spálení:

602 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

179

minut uklízení





Podobné recepty

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

(10 hlasů)
45min
231 kJ

Chilli treska

(11 hlasů)
1h a 10min
457 kJ

Rybí filé se zázvorem

(21 hlasů)
30min
498 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sterilovaný bambusový výhonek

27 kcal / 100g
B2 g
S5 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba