1h a 50min
20min příprava
1h a 30min vaření
294 kJ
energetická hodnota na 100g
190 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky4g sacharidy6g bílkoviny
Dušené telecí maso s červenou mletou i čerstvou paprikou.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
600 g
telecí plece
3 ks
cibule
2 lžíce
oleje
1 lžíce
mleté sladké papriky
1 ks
červená paprika
2 lžíce
rajského protlaku
400 ml
vody
1 kostka
hovězího vývaru
3 špetky
soli
3 špetky
mletého pepře
2 lžíce
instantní jíšky
Postup přípravy
Maso nakrájejte na kostky.
Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho, posypte mletou paprikou a promíchejte.
Maso zalijte vodou, přidejte rajský protlak, podle chuti osolte, opepřete, přidejte kostku vývaru a duste doměkka.
V polovině dušení přidejte k masu na kostky nakrájenou papriku.
Zahustěte instantní jíškou, podle potřeby dochuťte a podávejte, nejlépe s rýží a zeleninovým salátem.