Prostreno.cz

Telecí maso na paprice

Dušené telecí maso s červenou mletou i čerstvou paprikou.

09.05.2017 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

347 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho, posypte mletou paprikou a promíchejte.
  3. Maso zalijte vodou, přidejte rajský protlak, podle chuti osolte, opepřete, přidejte kostku vývaru a duste doměkka.
  4. V polovině dušení přidejte k masu na kostky nakrájenou papriku.
  5. Zahustěte instantní jíškou, podle potřeby dochuťte a podávejte, nejlépe s rýží a zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    134,25 g
  • Sacharidy:

    94,59 g
    • Cukry:

      26,77 g
  • Tuky:

    62,26 g
  • Vláknina:

    14,40 g

Aktivita pro spálení:

407 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

121

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí líčka na červeném víně

(12 hlasů)
2h a 50min
431 kJ

Telecí plátky v anglické slanině

(21 hlasů)
1h a 20min
878 kJ

Telecí maso jako minutka

(19 hlasů)
40min
1040 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso na paprice

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba