Prostreno.cz

Telecí líčka na červeném víně

Dostatek času, červené víno a zelenina z nich vykouzlí mnohem víc než obyčejné ragú.

09.03.2016 lentilka
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

431 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pokrájená telecí líčka opečte na oleji s máslem. Opečené maso vyndejte na talíř.
  2. Na výpeku orestujte očištěnou, pokrájenou zeleninu, přidejte protlak, bylinky a víno.
  3. Vložte zpět maso, vše zalijte teplým hovězím vývarem a vařte na velmi mírném plameni doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    224,68 g
  • Sacharidy:

    156,28 g
    • Cukry:

      22,16 g
  • Tuky:

    143,64 g
  • Vláknina:

    21,12 g

Aktivita pro spálení:

664 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

198

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí kotleta s grilovanou cuketou

(10 hlasů)
2h a 50min
551 kJ

Telecí na Madeiře

(15 hlasů)
1h a 20min
576 kJ

Minutka z telecí kýty s hráškem

(14 hlasů)
1h a 30min
546 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí líčka na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba