Prostreno.cz

Telecí plátky v anglické slanině

Plátky telecího masa zabalené ve slanině, dušené na bílém víně.

15.03.2016 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

878 kJ / 209 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa zabalte do slaniny a jen opepřete. Nemusíte solit slanina je dost slaná.
  2. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte víno a hovězím vývar.
  3. Přidejte maso a duste do měkka.

TIP:

Pokud chcete mít maso „luxusnější", zabalte plátky masa do panchetty.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    252,92 g
  • Sacharidy:

    76,69 g
    • Cukry:

      34,18 g
  • Tuky:

    197,89 g
  • Vláknina:

    11,00 g

Aktivita pro spálení:

762 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

227

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí řízky s omáčkou a polentou

(12 hlasů)
45min
816 kJ

Telecí kotleta s grilovanou cuketou

(10 hlasů)
2h a 50min
551 kJ

Telecí na Madeiře

(15 hlasů)
1h a 20min
576 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Telecí kýta

150 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T2 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí plátky v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba