Prostreno.cz

Rychlý zeleninový boršč

Rychlá polévka z červené řepy-boršč bez masa.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 188 kJ / 44 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Mrkev a červenou řepu nakrájejte na plátky.
  2. Brambory nakrájejte na hranolky, cibuli nakrájejte na tenké plátky, zelí nakrájejte na nudličky.
  3. Petržel a celer nakrájejte na malé kostičky.
  4. Nejdříve dejte do vody vařit červenou řepu, celer a petržel. Polévku podle potřeby dochuťte solí.
  5. Po 10 minutách přidejte mrkev, brambory, zelí, česnek, nakrájenou cibuli, bobkový list a nové koření. Vařte, až je všechna zelenina měkká.
  6. Podle chuti můžete polévku zahustit instantní jíškou.
  7. Podávejte se zakysanou smetanou.
  8. Můžete ozdobit petrželkou a snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,73g
  • Sacharidy:

    154,72g
    • Cukry:

      22,53g
  • Tuky:

    31,33g
  • Vláknina:

    42,10g

Aktivita pro spálení: 44 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

13

minut uklízení



Podobné recepty

Pórková polévka s křupavými krutony

(4 hlasů)
60min
503 kJ

Zeleninová polévka se špenátem

(1 hlasů)
55min
138 kJ

Krevetová polévka se zeleninou

(1 hlasů)
60min
345 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rychlý zeleninový boršč

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat