Prostreno.cz

Treska ve vinné omáčce

Treska opečená na másle s vinnou omáčkou a paprikou.

19.06.2017 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

488 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smetanu a víno nalijte do rendlíku, přidejte na malé kostičky pokrájenou papriku, kari koření, jíšku a 10 minut povařte.
  2. Ryby osolte a krátce je opečte z obou stran na másle.
  3. Pak ryby vložte do omáčky, poprašte paprikou, posypte petrželkou a duste 10-15 minut. Podle velikosti porcí.

TIP:

Pokud chcete hustější omáčku, přidejte jíšku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    146,49 g
  • Sacharidy:

    44,63 g
    • Cukry:

      17,48 g
  • Tuky:

    102,82 g
  • Vláknina:

    12,02 g

Aktivita pro spálení:

459 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Ryby dušené v troubě se zeleninou

(2 hlasů)
45min
939 kJ

Plnění pstruzi

(1 hlasů)
1h a 5min
737 kJ

Treska s bylinkovou krustou

(4 hlasů)
1h a 5min
616 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska ve vinné omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba