Prostreno.cz

Treska ve vinné omáčce

Treska opečená na másle s vinnou omáčkou a paprikou.

  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 470 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky6g

Ingredience na

  • 750 g naporcované tresky
  • 1 ks malé červené papriky
  • 1 ks malé zelené papriky
  • 1 lžíce světlé instantní jíšky
  • 200 ml bílého vína
  • 3 lžíce másla
  • 150 ml 33% smetany
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky kari koření
  • 1 hrst zelené petrželky - nasekané
  • 1 lžička mleté červené papriky

Postup přípravy

  1. Smetanu a víno nalijte do rendlíku, přidejte na malé kostičky pokrájenou papriku, kari koření, jíšku a 10 minut povařte.
  2. Ryby osolte a krátce je opečte z obou stran na másle.
  3. Pak ryby vložte do omáčky, poprašte paprikou, posypte petrželkou a duste 10-15 minut. Podle velikosti porcí.

TIP:

Pokud chcete hustější omáčku, přidejte jíšku.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,82g
  • Sacharidy:

    120,50g
    • Cukry:

      14,80g
  • Tuky:

    172,60g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 112 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Ryby dušené v troubě se zeleninou

(2 hlasů)
45min
944 kJ

Plnění pstruzi

(1 hlasů)
1h a 5min
706 kJ

Treska s bylinkovou krustou

(4 hlasů)
1h a 5min
608 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska ve vinné omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat