Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska ve vinné omáčce

lanvin
0hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

363 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky2g sacharidy9g bílkoviny

Treska opečená na másle s vinnou omáčkou a paprikou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 750 g naporcované tresky
  • 1 ks malé červené papriky
  • 1 ks malé zelené papriky
  • 1 lžíce světlé instantní jíšky
  • 200 ml bílého vína
  • 3 lžíce másla
  • 150 ml 33% smetany
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky kari koření
  • 1 hrst zelené petrželky - nasekané
  • 1 lžička mleté červené papriky

Postup přípravy

  • Smetanu a víno nalijte do rendlíku, přidejte na malé kostičky pokrájenou papriku, kari koření, jíšku a 10 minut povařte.
  • Ryby osolte a krátce je opečte z obou stran na másle.
  • Pak ryby vložte do omáčky, poprašte paprikou, posypte petrželkou a duste 10-15 minut. Podle velikosti porcí.
TIP:

Pokud chcete hustější omáčku, přidejte jíšku.

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Ryby dušené v troubě se zeleninou

Ryby dušené v troubě se zeleninou

2 hlasy
45min 940 kJ 220 Kč
Plnění pstruzi

Plnění pstruzi

1 hlas
1h a 5min 659 kJ 190 Kč
Treska s bylinkovou krustou

Treska s bylinkovou krustou

4 hlasy
1h a 5min 671 kJ 150 Kč
Kapr na zázvoru a česneku

Kapr na zázvoru a česneku

1 hlas
45min 325 kJ 120 Kč
Treska s cherry rajčaty

Treska s cherry rajčaty

0 hlasů
50min 298 kJ 190 Kč
Treska na kmíně

Treska na kmíně

3 hlasy
25min 1682 kJ 190 Kč

Články nejen o vaření