Prostreno.cz

Treska s bylinkovou krustou

Jemné rybí maso získá díky krustě skvělou chuť.

Ohodnotit
(4 hlasů)
05.06.2017 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

618 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi na 2 lžících oleje nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájenou papriku, nastrouhanou kůru z půlky omyté limetky a duste 10 minut.
  3. Vmíchejte nasekané bylinky, rozdrobenou střídku chleba, osolte a dochuťte limetkovou šťávou.
  4. Rybí filety osolte, rozložte je na plech vyložený pečicím papírem, pokryjte je připravenou směsí a posypte hrubě drceným pepřem.
  5. Takto připravené ryby zakápněte zbylým olejem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,60 g
  • Sacharidy:

    172,10 g
    • Cukry:

      17,20 g
  • Tuky:

    105,33 g
  • Vláknina:

    33,00 g

Aktivita pro spálení:

147 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba zapečená s paprikou

(3 hlasů)
55min
333 kJ

Candát na másle

(4 hlasů)
55min
1172 kJ

Grilovaná ryba s dušenou cibulí

(4 hlasů)
50min
373 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s bylinkovou krustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba