Prostreno.cz

Polévka z bílého zelí

Zelná polévka s kedlubnou a mrkví.

27.06.2017 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

90 kJ / 21 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte.
  2. Oloupanou mrkev, brambory a kedlubnu nakrájejte na kostičky.
  3. Zeleninu krátce orestujte na másle.
  4. Zeleninu zalijte vodou, přidejte vývar a vařte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,38 g
  • Sacharidy:

    99,86 g
    • Cukry:

      25,83 g
  • Tuky:

    27,32 g
  • Vláknina:

    20,50 g

Aktivita pro spálení:

112 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s kedlubnou a brokolicí

(2 hlasů)
50min
204 kJ

Polévka s pórkem

45min
241 kJ

Pivní polévka

(3 hlasů)
45min
396 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kedlubna

27 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílého zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba