Prostreno.cz

Polévka s kedlubnou a brokolicí

Rychlá zeleninová polévka, osmahnutí na másle krásně zvýrazní chuť zeleniny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 283 kJ / 67 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy11g
tuky2g

Ingredience na

  • 1 ks fialové kedlubny
  • 2 ks karotky
  • 1 ks brambory
  • 4 růžičky brokolice
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks bobkového listu
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka hrubě mletého pepře
  • 1,5 l domácího kuřecího vývaru

Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na větší kousky a orestujte ji v hrnci na másle.
  2. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte bobkový list a vařte, až je zelenina měkká.
  3. Dochuťte solí a hrubě mletým pepřem.

TIP:

Do polévky můžete přidat mladé listy kedlubny.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,27g
  • Sacharidy:

    157,27g
    • Cukry:

      10,93g
  • Tuky:

    94,40g
  • Vláknina:

    56,40g

Aktivita pro spálení: 67 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Pórková polévka s křupavými krutony

(4 hlasů)
60min
503 kJ

Zeleninová polévka se špenátem

(1 hlasů)
55min
138 kJ

Krevetová polévka se zeleninou

(1 hlasů)
60min
345 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka s kedlubnou a brokolicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat