Prostreno.cz

Ochucený rýžový ocet

Ocet má v kuchyni široké uplatnění, vyzkoušejte recept na ovocný rýžový ocet.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 30min

    30min příprava

  • 376 kJ / 90 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy22g
tuky0g

Ingredience na

  • 600 ml rýžového octa
  • 400 g jablek
  • 150 g pískového cukru
  • 1 lžíce medu
  • 2 lžíce kandovaného ovoce - višně, třešně, pomeranč

Postup přípravy

  1. Omytá jablka nakrájejte na větší kousky a nasypte je do vhodné sklenice.
  2. Ocet promíchejte s cukrem a medem, míchejte, až se cukr zcela rozpustí.
  3. Jablka zalijte octem. Dle vlastní volby můžete přidat kandované ovoce.
  4. Sklenici uzavřete a uložte na chladné místo, nejlépe do chladničky. Každý den lehce protřepejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,40g
  • Sacharidy:

    280,10g
    • Cukry:

      273,80g
  • Tuky:

    9,62g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 90 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení



Podobné recepty

Studená petrželová máčka

(9 hlasů)
20min
1216 kJ

Ovocná zálivka

(7 hlasů)
30min
606 kJ

Sladká chilli zálivka

(2 hlasů)
15min
122 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ochucený rýžový ocet

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat