Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Studená petrželová máčka

lentilka
9hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

606 kJ

energetická hodnota na 100g

55 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky5g sacharidy3g bílkoviny

Petrželová omáčka se skvěle hodí k bramborám a rybám, stejně tak k hovězímu masu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 ml 40% smetany
  • 120 ml zakysané smetany
  • 1 lžička pískového cukru
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 0,5 svazku jemně nasekané petrželky

Postup přípravy

  • Smetanu přiveďte k varu a 5 minut vařte. Smetanu nechte vychladnout.
  • Do vychladlé smetany vmíchejte zakysanou smetanu, nasekanou petrželku, cukr a podle chuti osolte a opepřete.
Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

2 hlasy
1h a 20min 451kJ 160 Kč
Okurkový salát s ředkvičkou

Okurkový salát s ředkvičkou

2 hlasy
20min 354kJ 85 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Tymiánová omáčka

Tymiánová omáčka

13 hlasů
20min 392 kJ 40 Kč
Domácí kari majonéza

Domácí kari majonéza

15 hlasů
20min 1710 kJ 50 Kč
Zálivka na salát

Zálivka na salát

15 hlasů
20min 1195 kJ 45 Kč
Omáčka Marco Polo

Omáčka Marco Polo

4 hlasy
45min 445 kJ 60 Kč
Chilli omáčka

Chilli omáčka

10 hlasů
20min 382 kJ 25 Kč
Salátový dresink

Salátový dresink

10 hlasů
25min 1111 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření