Prostreno.cz

Rychlý zvěřinový guláš

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 295 kJ / 70 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na

  • 600 g kančí, srnčí, nebo jelení maso - krk,hrudi,nebo bok
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 ks cibule
  • 1 kostka hovězího vývaru
  • 1 l vody
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 0,5 lžičky kmínu
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka chilli vloček - volitelné
  • Na ozdobu
  • 4 snítky čerstvého tymiánu

Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky.
  2. V hrnci na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso, posypte kořením, tymiánem a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. Posypte moukou a dobře promíchejte.
  4. Zalijte vodou, přidejte kostku vývaru, hrnec uzavřete a vařte 35-45 minut podle kvality masa.
  5. Guláš podávejte se snítkou tymiánu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,80g
  • Sacharidy:

    192,50g
    • Cukry:

      13,00g
  • Tuky:

    128,85g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 70 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Jelení guláš

(16 hlasů)
2h a 50min
507 kJ

Kančí ragú

(11 hlasů)
1h a 35min
581 kJ

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 20min
588 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rychlý zvěřinový guláš

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat