Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kančí ragú

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 35min

35min příprava

60min vaření

235 kJ

energetická hodnota na 100g

340 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky5g sacharidy4g bílkoviny

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg kančí kýty
  • 400 g loupaných rajčat
  • 250 ml červeného vína
  • 300 ml hovězího vývaru
  • 2 ks cibule
  • 1 ks velké mrkve
  • 50 ml řepkového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce červeného octa
  • 2 ks chilli papriček
  • 3 ks sušených rajčat
  • 1 ks celé skořice
  • 3 ks bobkového listy
  • 3 ks hřebíčku
  • 0,5 lžíce sušeného oregana
  • 0,5 lžíce sušené šalvěje
  • 3 špetky soli
  • 6 ks malých brambor

Postup přípravy

  • Nakrájenou kančí kýtu a nakrájenou cibuli osolte a restujte na oleji do hněda.
  • K orestovanému masu přidejte rajčata, bobkový list a zalijte červeným vínem a vývarem.
  • Přidejte nakrájené, semínek zbavené chilli papričky, prolisovaný česnek, celou skořici, nakrájená sušená rajčata, oregano, hřebíček, šalvěj, vinný ocet.
  • Vařte nejlépe v tlakového hrnci, přibližně 35 minut.
  • Vyberte skořici, hřebíček a bobkový list, přidejte oloupané brambory, očištěnou nakrájenou mrkev a vařte už jen přikryté, až jsou brambory měkké.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Srnčí plec na jalovci

Srnčí plec na jalovci

11 hlasů
1h a 20min 415 kJ 200 Kč
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

15 hlasů
50min 341 kJ 210 Kč
Dušená srnčí kýta na cibuli

Dušená srnčí kýta na cibuli

15 hlasů
2h a 5min 503 kJ 365 Kč
Srnčí plátky s ořechovým přelivem

Srnčí plátky s ořechovým přelivem

16 hlasů
1h a 10min 1193 kJ 155 Kč
Srnčí plátky s hruškou

Srnčí plátky s hruškou

16 hlasů
30min 648 kJ 160 Kč
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

12 hlasů
60min 678 kJ 165 Kč

Články nejen o vaření