Prostreno.cz

Kančí ragú

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    35min příprava

    60min vaření

  • 580 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy17g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nakrájenou kančí kýtu a nakrájenou cibuli osolte a restujte na oleji do hněda.
  2. K orestovanému masu přidejte rajčata, bobkový list a zalijte červeným vínem a vývarem.
  3. Přidejte nakrájené, semínek zbavené chilli papričky, prolisovaný česnek, celou skořici, nakrájená sušená rajčata, oregano, hřebíček, šalvěj, vinný ocet.
  4. Vařte nejlépe v tlakového hrnci, přibližně 35 minut.
  5. Vyberte skořici, hřebíček a bobkový list, přidejte oloupané brambory, očištěnou nakrájenou mrkev a vařte už jen přikryté, až jsou brambory měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,77g
  • Sacharidy:

    418,81g
    • Cukry:

      25,53g
  • Tuky:

    141,17g
  • Vláknina:

    151,20g

Aktivita pro spálení: 138 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Srnčí plec na jalovci

(13 hlasů)
1h a 20min
779 kJ

Srnčí medailonky

(15 hlasů)
50min
381 kJ

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 5min
641 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kančí ragú

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat