Prostreno.cz

Kančí ragú

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    35min příprava

    60min vaření

  • 571 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy18g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nakrájenou kančí kýtu a nakrájenou cibuli osolte a restujte na oleji do hněda.
  2. K orestovanému masu přidejte rajčata, bobkový list a zalijte červeným vínem a vývarem.
  3. Přidejte nakrájené, semínek zbavené chilli papričky, prolisovaný česnek, celou skořici, nakrájená sušená rajčata, oregano, hřebíček, šalvěj, vinný ocet.
  4. Vařte nejlépe v tlakového hrnci, přibližně 35 minut.
  5. Vyberte skořici, hřebíček a bobkový list, přidejte oloupané brambory, očištěnou nakrájenou mrkev a vařte už jen přikryté, až jsou brambory měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kančí ragú

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat