Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené jehněčí maso se smetanou

Mikeš
2hlasy
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

672 kJ

energetická hodnota na 100g

230 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Užijte si dokonalé chutě a vůně, které tento pokrm získá díky houbovému koření.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g jehněčí kýty
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce houbového koření
  • 3 špetky čerstvě mletého pepře
  • 4 špetky soli
  • 200 ml smetany na vaření
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 0,5 svazku čerstvého kopru

Postup přípravy

  • Očištěné maso nakrájejte na kostky a orestujte ho na oleji.
  • Maso zalijte vývarem, přidejte houbové koření a duste doměkka.
  • Měkké maso zalijte smetanou, přidejte jíšku a duste ještě 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  • Podávejte se snítkou kopru.
TIP:

Stejným způsobem můžete připravit vepřové, nebo kuřecí maso.

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

2 hlasy
1h a 20min 451kJ 160 Kč
Okurkový salát s ředkvičkou

Okurkový salát s ředkvičkou

2 hlasy
20min 354kJ 85 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Hovězí maso s asijskou omáčkou

Hovězí maso s asijskou omáčkou

3 hlasy
40min 426 kJ 200 Kč
Hovězí dušené se zeleninou

Hovězí dušené se zeleninou

1 hlas
2h a 30min 407 kJ 150 Kč
Špíz ze dvou druhů masa

Špíz ze dvou druhů masa

3 hlasy
45min 402 kJ 180 Kč
Hovězí guláš s fazolemi

Hovězí guláš s fazolemi

1 hlas
2h a 20min 304 kJ 280 Kč
Dušené hovězí maso se zeleninou

Dušené hovězí maso se zeleninou

0 hlasů
2h a 20min 284 kJ 290 Kč
Špíz z hovězí svíčkové

Špíz z hovězí svíčkové

6 hlasů
40min 681 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření