Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s červenou cibulí

lanvin
2hlasy
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

471 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky2g sacharidy6g bílkoviny

Můžete použít jakoukoli mořskou rybu, příprava tohoto jídla je více než jednoduchá.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filetu platýze,mořského vlka apod. - á 180-200 g
  • 2 ks velké, červené cibule
  • 2 lžíce másla
  • 250 ml bílého vína - nejlépe ovocné
  • 2 lžíce sherry octa
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek hrubě mletého barevného pepře
  • 3 lžíce másla - na pečení ryby
  • 2 lžíce oleje - na pečení ryby
  • 1 ks chilli papričky - nakrájená-bez semínek

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a nechte ji zesklovatět na 2 lžících rozpuštěného másla.
  • Přidejte víno, ocet a vařte, až se víno zredukuje minimálně na polovinu. Cibuli jemně osolte a opepřete.
  • Porce ryby osolte, opepřete a opečte je v pánvi s rozehřátým máslem a olejem, při otočení ryby posypte nakrájenou chilli papričkou.
  • Ryby podávejte s dušenou cibulí.
TIP:

Pokud nemáte možnost koupit mořské ryby, použijte jakoukoli dostupnou sladkovodní.

Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska na kmíně

Treska na kmíně

3 hlasy
25min 1713 kJ 190 Kč
Ryba pečená v pergamenu

Ryba pečená v pergamenu

3 hlasy
45min 434 kJ 80 Kč
Treska pečená se zeleninou

Treska pečená se zeleninou

0 hlasů
45min 358 kJ 160 Kč
Okoun ve žluté omáčce

Okoun ve žluté omáčce

3 hlasy
55min 301 kJ 180 Kč
Treska ve vinné omáčce

Treska ve vinné omáčce

0 hlasů
50min 368 kJ 170 Kč
Grilované ryby s pomeranči

Grilované ryby s pomeranči

2 hlasy
50min 819 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření