Prostreno.cz

Štika pečená v alobalu

Jemné rybí maso se spoustou zeleniny.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 1142 kJ / 273 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky26g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z alobalu vystřihněte dvojmo 4 obdélníky. Vždy dva kusy dejte na sebe a potřete je olejem.
  2. Očištěnou zeleninu nakrájejte na menší kousky, brokolici rozdělte na malé růžičky.
  3. Zeleninu rozdělte na alobal.
  4. Na zeleninu položte vždy jednu porci ryby.
  5. Ryby osolte, posypte kořením, barevným pepřem a na každou rybu dejte plátek másla.
  6. Ryby zabalte a balíčky položte na plech.
  7. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20-25 minut.

TIP:

K rybě můžete přidat i jinou zeleninu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,57g
  • Sacharidy:

    93,17g
    • Cukry:

      18,40g
  • Tuky:

    185,69g
  • Vláknina:

    32,40g

Aktivita pro spálení: 273 kcal

34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

81

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba se zeleninovou směsí

(6 hlasů)
55min
381 kJ

Kapr na zelenině

(4 hlasů)
60min
476 kJ

Rybí filé s rajčaty

(4 hlasů)
50min
405 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Štika pečená v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat