Prostreno.cz

Hovězí s perlovou cibulkou

Hovězí maso dušené s perlovou cibulkou a houbami.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 637 kJ / 152 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na

  • 700 g hovězího masa na guláš
  • 250 g perlových cibulek
  • 200 g hub lišek
  • 3 lžíce oleje
  • 300 ml hovězího vývaru
  • 200 ml smetany na vaření
  • 150 ml červeného vína
  • 4 lžíce rajčatového protlaku
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 2 špetky soli
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na malé kousky a orestujte je na oleji, přisypte mletou papriku a minutu míchejte.
  2. Maso zalijte vývarem, vínem a duste, až je maso skoro měkké.
  3. K masu vmíchejte rajčatový protlak, houby, cibulky, smetanu ve které rozmíchejte mouku a vařte, až je maso zcela měkké.
  4. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

TIP:

Pokud neseženete čerstvé cibulky, můžete použít nakládané.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,00g
  • Sacharidy:

    237,80g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    146,90g
  • Vláknina:

    65,00g

Aktivita pro spálení: 152 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí maso s mrkví

(5 hlasů)
2h a 20min
739 kJ

Hovězí maso s asijskou omáčkou

(4 hlasů)
40min
518 kJ

Špíz ze dvou druhů masa

(3 hlasů)
45min
533 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí s perlovou cibulkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat