Prostreno.cz

Dušené hovězí s houbami a paprikou

Hovězí maso dušené se zeleninou a houbami.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 592 kJ / 141 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy9g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. Cibuli, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na plátky. Očištěné houby nakrájejte.
  3. Na oleji orestujte cibuli s masem, přidejte mrkev, pastinák a promíchejte.
  4. Maso posypte solí, pepřem, přidejte bobkový list, bylinky, zalijte vodou a duste doměkka.
  5. Přibližně 20 minut před koncem dušení přidejte k masu na proužky nakrájenou papriku a houby. Podle potřeby dolijte vodu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,14g
  • Sacharidy:

    242,30g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    144,70g
  • Vláknina:

    118,10g

Aktivita pro spálení: 141 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Karbanátky z hovězího masa s houbovou omáčkou

(4 hlasů)
1h a 30min
706 kJ

Mleté hovězí maso s pórkem

(5 hlasů)
1h a 15min
1098 kJ

Sekaná pečená se zeleninou

(7 hlasů)
1h a 35min
903 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí s houbami a paprikou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat