Prostreno.cz

Mleté hovězí maso s pórkem

Dušené mleté maso s pórkem a žlutou kari pastou.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 1098 kJ / 262 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy3g
tuky20g

Ingredience na

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks menšího pórku
  • 1 lžíce žluté kari pasty
  • 3 špetky soli
  • 1 lžíce loupaných sezamových semínek - světlých

Postup přípravy

  1. V hluboké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  2. Na olej dejte kari pastu, sezamová semínka a promíchejte.
  3. Přidejte mleté maso a za stálého míchání restujte 5 minut.
  4. Celý pórek nakrájejte na plátky a přidejte ho k masu.
  5. Vše osolte a duste na mírném ohni za občasného míchání 35 minut. Pokud je potřeba, podlijte maso malým množstvím vody, nebo vývaru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,00g
  • Sacharidy:

    37,00g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    165,30g
  • Vláknina:

    12,00g

Aktivita pro spálení: 262 kcal

32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

78

minut uklízení



Podobné recepty

Grilované placičky z jehněčího masa

(7 hlasů)
30min
765 kJ

Mleté maso se zeleninou

(21 hlasů)
1h a 5min
816 kJ

Karbanátky s hráškem

(2 hlasů)
1h a 10min
886 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mleté hovězí maso s pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat