Prostreno.cz

Mleté hovězí maso s pórkem

Dušené mleté maso s pórkem a žlutou kari pastou.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 750 kJ / 179 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy2g
tuky12g

Ingredience na

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks menšího pórku
  • 1 lžíce žluté kari pasty
  • 3 špetky soli
  • 1 lžíce loupaných sezamových semínek - světlých

Postup přípravy

  1. V hluboké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  2. Na olej dejte kari pastu, sezamová semínka a promíchejte.
  3. Přidejte mleté maso a za stálého míchání restujte 5 minut.
  4. Celý pórek nakrájejte na plátky a přidejte ho k masu.
  5. Vše osolte a duste na mírném ohni za občasného míchání 35 minut. Pokud je potřeba, podlijte maso malým množstvím vody, nebo vývaru.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mleté hovězí maso s pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat