Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryby v krémové omáčce

lanvin
2hlasy
Hodnotit

1h a 10min

25min příprava

45min vaření

651 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky2g sacharidy7g bílkoviny

Ryba dušená na másle s omáčkou se žampiony.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce bílé ryby - dle vlastního výběru
  • 4 špetky soli
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla
  • Na omáčku
  • 1 ks cibule
  • 250 g žampionů
  • 2 lžíce másla
  • 200 ml 33% smetany
  • 120 ml bílého vína
  • 1 lžička bio sypkého zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Na dvou lžících másla nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  • Přidejte nakrájené žampiony a zalijte je vínem. Duste 5 minut.
  • Přidejte smetanu bio sypký vývar a duste zvolna 15 minut. Podle chuti osolte.
  • Porce ryby osolte, na rozehřáté máslo s olejem nasypte na silnější plátky pokrájený česnek, přidejte ryby a opečte je z obou stran.
  • Ryby podávejte s omáčkou, můžete přidat podušenou, oblíbenou zeleninu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba na másle s kadeřávkem

Ryba na másle s kadeřávkem

3 hlasy
1h a 5min 467 kJ 180 Kč
Rybí rendlík

Rybí rendlík

1 hlas
55min 361 kJ 160 Kč
Rybí kousky s karamelizovanou cibulí

Rybí kousky s karamelizovanou cibulí

3 hlasy
1h a 5min 359 kJ 280 Kč
Ryba dušená na zelenině

Ryba dušená na zelenině

2 hlasy
60min 326 kJ 240 Kč
Smažený sumec s karamelizovanou cibulí

Smažený sumec s karamelizovanou cibulí

3 hlasy
1h a 20min 536 kJ 250 Kč
Losos s broskvovým čatní

Losos s broskvovým čatní

4 hlasy
50min 647 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření