Prostreno.cz

Ryba na másle s kadeřávkem

Jemně pikantní ryba s dušenou kapustou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 481 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce tresky, nebo jiné ryby - á 180-200 g
  • 150 g másla
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 2 lžičky sladké chilli omáčky
  • 1 stroužek česneku - 1 velký,nebo 2 menší
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 400 g kapusty kadeřávek
  • 150 ml domácího kuřecího vývaru
  • 3 ks lahůdkové cibulky

Postup přípravy

  1. Omytou kapustu dejte do rendlíku, přidejte lžíci másla, prolisovaný česnek, vývar a duste doměkka. Podle chuti osolte a opepřete.
  2. Ve velké pánvi rozehřejte máslo, přidejte mletou papriku, chilli omáčku a promíchejte.
  3. Přidejte osolené porce ryby a ryby duste 10-15 minut.
  4. Ryby opepřete a podávejte s dušeným kadeřávkem, posypané nakrájenou cibulkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba na másle s kadeřávkem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat