Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí kostky se zeleninou

lanvin
3hlasy
Hodnotit

2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

697 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky11g sacharidy6g bílkoviny

Dušené hovězí maso s dýní a zelenými fazolkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g hovězího zadního masa
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule - oloupaná,nakrájená
  • 130 ml čerstvé pomerančové šťávy
  • 80 ml čerstvé limetkové šťávy
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce rybí omáčky
  • 300 ml domácího hovězího vývaru
  • 400 g máslové dýně - nebo dýně Hokaido
  • 200 g mražených fazolových lusků
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na větší kostky, obalte je v mouce a orestujte spolu s cibulí na oleji.
  • Přidejte pomerančovou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku, rybí omáčku a vývar. Duste přikryté doměkka.
  • K měkkému masu přidejte oloupanou, na kostky pokrájenou dýní (hokaido loupat nemusíte) a duste 10 minut.
  • Přidejte fazolky a duste ještě 15 minut.
  • Podávejte s rýží.
Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Podobné recepty

Sekaná z hovězího masa

Sekaná z hovězího masa

5 hlasů
1h a 35min 1006 kJ 160 Kč
Hovězí špíz s pomerančem

Hovězí špíz s pomerančem

3 hlasy
45min 908 kJ 170 Kč
Hovězí maso s pepřovou omáčkou

Hovězí maso s pepřovou omáčkou

1 hlas
1h a 55min 616 kJ 200 Kč
Vepřové maso s pikantní omáčkou

Vepřové maso s pikantní omáčkou

7 hlasů
2h a 0min 541 kJ 200 Kč
Asijské hovězí kostky

Asijské hovězí kostky

3 hlasy
2h a 25min 408 kJ 290 Kč
Mleté maso zapečené s květákem

Mleté maso zapečené s květákem

3 hlasy
1h a 15min 626 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření