Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Candát na kmínu

sun
2hlasy
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

511 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Jednoduchá, ale přitom velmi chutná úprava ryby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g candáta - nebo jiná ryba
  • 4 špetky soli
  • 1 lžička kmínu
  • 0,5 lžičky mleté sladké papriky
  • 80 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce pažitky - nasekané
  • K podávání
  • 4 lžičky studeného másla
  • 4 plátky limetky

Postup přípravy

  • Candáta nakrájejte na porce.
  • V pánvi rozehřejte máslo s olejem, vložte porce ryby, osolte je, okmínujte a poprašte paprikou.
  • Rybu pečte zvolna z každé strany 5-8 minut.
  • Před podáváním posypte rybu pažitkou a na každou porci položte lžičku másla.
  • Podávejte s plátkem limetky.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 470 kJ 140 Kč
Rybí filé s jablky

Rybí filé s jablky

3 hlasy
60min 487 kJ 220 Kč
Ryba dušená s fenyklem

Ryba dušená s fenyklem

2 hlasy
45min 440 kJ 200 Kč
Dušená ryba s nakládaným pepřem

Dušená ryba s nakládaným pepřem

3 hlasy
1h a 10min 421 kJ 240 Kč
Steak z mečouna

Steak z mečouna

7 hlasů
35min 762 kJ 400 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

4 hlasy
45min 614 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření