Prostreno.cz

Candát na kmínu

Jednoduchá, ale přitom velmi chutná úprava ryby.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 490 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na

  • 800 g candáta - nebo jiná ryba
  • 4 špetky soli
  • 1 lžička kmínu
  • 0,5 lžičky mleté sladké papriky
  • 80 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce pažitky - nasekané
  • K podávání
  • 4 lžičky studeného másla
  • 4 plátky limetky

Postup přípravy

  1. Candáta nakrájejte na porce.
  2. V pánvi rozehřejte máslo s olejem, vložte porce ryby, osolte je, okmínujte a poprašte paprikou.
  3. Rybu pečte zvolna z každé strany 5-8 minut.
  4. Před podáváním posypte rybu pažitkou a na každou porci položte lžičku másla.
  5. Podávejte s plátkem limetky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,50g
  • Sacharidy:

    112,70g
    • Cukry:

      15,60g
  • Tuky:

    298,10g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 117 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr na zelenině

(5 hlasů)
1h a 25min
488 kJ

Rybí filé s jablky

(3 hlasů)
60min
472 kJ

Ryba dušená s fenyklem

(3 hlasů)
45min
447 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Candát na kmínu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat