Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s jablky

lanvin
3hlasy
Hodnotit

60min

25min příprava

35min vaření

476 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky12g sacharidy6g bílkoviny

Opečená ryba s dušenými jablky, cibulí a paprikou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé tuňáka - nebo tresky, candáta apod.
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mleté sladké papriky
  • 4 ks kyselých jablek
  • 1 lžička červeného pepře
  • 2 ks větší cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžička pískového cukru
  • 150 g rukoly
  • Na obalení
  • 0,5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  • Na 2 lžících másla nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  • Přidejte na kostičky nakrájenou papriku, červený pepř a na větší kousky nakrájená jablka, posypte cukrem a duste 5-10 minut. Hodně záleží jaká použijete jablka. Jablka musí zůstat vcelku, ne rozvařená.
  • Filé osolte, posypte paprikou a obalte v hladké mouce.
  • Rybu opečte z obou stran na 2 lžících másla se 2 lžícemi oleje.
  • Opečené porce ryby pokapejte citronovou šťávou a podávejte s podušenými jablky. Ozdobte rukolou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s citronový pepřem

Rybí filé s citronový pepřem

2 hlasy
45min 329 kJ 250 Kč
Ryba pečená se sýrem

Ryba pečená se sýrem

4 hlasy
55min 440 kJ 240 Kč
Ryby v krémové omáčce

Ryby v krémové omáčce

2 hlasy
1h a 10min 653 kJ 240 Kč
Rybí kuličky

Rybí kuličky

5 hlasů
1h a 15min 309 kJ 160 Kč
Pstruh na estragonu

Pstruh na estragonu

4 hlasy
35min 756 kJ 180 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 461 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření