Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba dušená s fenyklem

lentilka
1hlas
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

428 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Dušená ryba s fenyklem a cibulí, pokrm připravíte během 45 minut.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce bělomasé ryby á 180-200 g - chlazená, mražená, nebo čerstvá
  • 1 ks zeleného jablka
  • 1 ks čerstvého fenyklu
  • 1 ks bio citronu
  • 1 ks velké cibule
  • 70 ml olivového oleje
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře

Postup přípravy

  • Očištěný fenykl, jablko, oloupanou cibuli a citron nakrájejte plátky.
  • Jablko, fenykl, plátky cibule a nakrájený citron nasypte do vymazané zapékací misky.
  • Porce ryby osolte, opepřete a položte na nakrájenou cibuli s fenyklem, jablkem a citronem.
  • Vše pokapejte olejem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-25 minut.
Salát z jablek a ořechů

Salát z jablek a ořechů

2 hlasy
20min 646kJ 65 Kč
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

4 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Ryby v krémové omáčce

Ryby v krémové omáčce

2 hlasy
1h a 10min 651 kJ 240 Kč
Rybí kuličky

Rybí kuličky

5 hlasů
1h a 15min 309 kJ 160 Kč
Pstruh na estragonu

Pstruh na estragonu

4 hlasy
35min 756 kJ 180 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 459 kJ 140 Kč
Losos marinovaný se zázvorem

Losos marinovaný se zázvorem

2 hlasy
50min 637 kJ 260 Kč
Naložené sleďové filety

Naložené sleďové filety

3 hlasy
30min 615 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření