Prostreno.cz

Ryba dušená s fenyklem

Dušená ryba s fenyklem a cibulí, pokrm připravíte během 45 minut.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 439 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 porce bělomasé ryby á 180-200 g - chlazená, mražená, nebo čerstvá
  • 1 ks zeleného jablka
  • 1 ks čerstvého fenyklu
  • 1 ks bio citronu
  • 1 ks velké cibule
  • 70 ml olivového oleje
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře

Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl, jablko, oloupanou cibuli a citron nakrájejte plátky.
  2. Jablko, fenykl, plátky cibule a nakrájený citron nasypte do vymazané zapékací misky.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a položte na nakrájenou cibuli s fenyklem, jablkem a citronem.
  4. Vše pokapejte olejem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba dušená s fenyklem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat