Ryba dušená s fenyklem
Dušená ryba s fenyklem a cibulí, pokrm připravíte během 45 minut.
-
45min
20min příprava
25min vaření
-
439 kJ / 105 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky6g
Ingredience na
- 4 porce
bělomasé ryby á 180-200 g
- chlazená, mražená, nebo čerstvá
- 1 ks
zeleného jablka
- 1 ks
čerstvého fenyklu
- 1 ks
bio citronu
- 1 ks
velké cibule
- 70 ml
olivového oleje
- 5 špetek
soli
- 4 špetky
hrubě mletého pepře
Postup přípravy
- Očištěný fenykl, jablko, oloupanou cibuli a citron nakrájejte plátky.
- Jablko, fenykl, plátky cibule a nakrájený citron nasypte do vymazané zapékací misky.
- Porce ryby osolte, opepřete a položte na nakrájenou cibuli s fenyklem, jablkem a citronem.
- Vše pokapejte olejem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-25 minut.