Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sumec v krustě z parmezánu

Mikeš
3hlasy
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

930 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky13g sacharidy13g bílkoviny

Lahodné a zdravé rybí maso obalené v parmazánové strouhance.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce sumce - čerstvý,chlazený,nebo mražený
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 0,5 hrnku hladké mouky
  • 4 lžíce strouhanky
  • 0,5 hrnku strouhaného parmezánu
  • 2 ks rozšlehaných vajec
  • 4 lžíce pažitky - nasekané
  • 0,5 lžičky soli
  • 0,5 lžičky drceného barevného pepře

Postup přípravy

  • Strouhanku smíchejte se strouhaným parmezánem.
  • Porce ryby osolte, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem.
  • Strouhanku přitlačte lehce k rybě.
  • V pánvi rozehřejte máslo, olej přidejte drcený pepř, porce ryby a zvolna je opečte z obou stran.
  • Podávejte posypané pažitkou.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Naložené sleďové filety

Naložené sleďové filety

3 hlasy
30min 615 kJ 99 Kč
Rybí filé s jablky

Rybí filé s jablky

3 hlasy
60min 487 kJ 220 Kč
Ryba dušená s fenyklem

Ryba dušená s fenyklem

2 hlasy
45min 440 kJ 200 Kč
Dušená ryba s nakládaným pepřem

Dušená ryba s nakládaným pepřem

3 hlasy
1h a 10min 421 kJ 240 Kč
Steak z mečouna

Steak z mečouna

7 hlasů
35min 762 kJ 400 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

4 hlasy
45min 614 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření