Prostreno.cz

Sumec v krustě z parmezánu

Lahodné a zdravé rybí maso obalené v parmazánové strouhance.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 906 kJ / 216 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy13g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 porce sumce - čerstvý,chlazený,nebo mražený
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 0,5 hrnku hladké mouky
  • 4 lžíce strouhanky
  • 0,5 hrnku strouhaného parmezánu
  • 2 ks rozšlehaných vajec
  • 4 lžíce pažitky - nasekané
  • 0,5 lžičky soli
  • 0,5 lžičky drceného barevného pepře

Postup přípravy

  1. Strouhanku smíchejte se strouhaným parmezánem.
  2. Porce ryby osolte, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem.
  3. Strouhanku přitlačte lehce k rybě.
  4. V pánvi rozehřejte máslo, olej přidejte drcený pepř, porce ryby a zvolna je opečte z obou stran.
  5. Podávejte posypané pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    98,30g
  • Sacharidy:

    220,86g
    • Cukry:

      12,84g
  • Tuky:

    223,60g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 216 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení



Podobné recepty

Naložené sleďové filety

(3 hlasů)
30min
589 kJ

Rybí filé s jablky

(3 hlasů)
60min
472 kJ

Ryba dušená s fenyklem

(3 hlasů)
45min
447 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sumec v krustě z parmezánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat