Prostreno.cz

Sumec v krustě z parmezánu

Lahodné a zdravé rybí maso obalené v parmazánové strouhance.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 930 kJ / 222 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy13g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 porce sumce - čerstvý,chlazený,nebo mražený
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 0,5 hrnku hladké mouky
  • 4 lžíce strouhanky
  • 0,5 hrnku strouhaného parmezánu
  • 2 ks rozšlehaných vajec
  • 4 lžíce pažitky - nasekané
  • 0,5 lžičky soli
  • 0,5 lžičky drceného barevného pepře

Postup přípravy

  1. Strouhanku smíchejte se strouhaným parmezánem.
  2. Porce ryby osolte, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem.
  3. Strouhanku přitlačte lehce k rybě.
  4. V pánvi rozehřejte máslo, olej přidejte drcený pepř, porce ryby a zvolna je opečte z obou stran.
  5. Podávejte posypané pažitkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sumec v krustě z parmezánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat