Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Naložené sleďové filety

Mikeš
3hlasy
Hodnotit

30min

20min příprava

10min vaření

615 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky3g sacharidy6g bílkoviny

Recept ze skandinávské kuchyně, ryby servírované na vánoční stůl.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g sleďových filetů
  • 1 ks větší červené cibule
  • 2 ks malé, sladkokyselé okurky
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 ks bio citron - kůra nakrájená na nudličky
  • Na marinádu
  • 4 lžíce vinného octa
  • 150 ml vody
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžíce kečupu
  • 100 ml kvalitního oleje

Postup přípravy

  • Sledě nakrájejte na kousky.
  • Oloupanou cibuli a okurky nakrájejte na plátky.
  • Suroviny na nálev dejte do rendlíku a nechte projít varem. Dobře vše promíchejte. Nálev nechte vychladnout.
  • Do vhodné sklenice uložte nakrájené sledě, proložte je cibulí, okurkami, nudličkami citronové kůry a kapary.
  • Ryby zalijte nálevem, uzavřete a nechte minimálně přes noc v chladu marinovat.
Brokolicový salát se slaninou

Brokolicový salát se slaninou

1 hlas
30min 999kJ 120 Kč
Šátečky plněné jablky

Šátečky plněné jablky

1h a 15min 1072kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s citronový pepřem

Rybí filé s citronový pepřem

2 hlasy
45min 334 kJ 250 Kč
Ryba pečená se sýrem

Ryba pečená se sýrem

4 hlasy
55min 457 kJ 240 Kč
Ryby v krémové omáčce

Ryby v krémové omáčce

2 hlasy
1h a 10min 653 kJ 240 Kč
Rybí kuličky

Rybí kuličky

5 hlasů
1h a 15min 314 kJ 160 Kč
Pstruh na estragonu

Pstruh na estragonu

4 hlasy
35min 944 kJ 180 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 470 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření