Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí guláš

sun
3hlasy
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

239 kJ

energetická hodnota na 100g

199 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Je lehký, chutný a určitě zachutná i těm, kdo ryby moc nemusí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g tresky
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 700 g nakrájených rajčat
  • 250 ml domácího zeleninového vývaru
  • 1 ks větší červené papriky - nakrájená na kostky
  • 1 ks žluté papriky - nakrájená na proužky
  • 1 ks malé cukety - nakrájené na nudličky
  • 1 ks cibule - oloupaná , nakrájená na tenké plátky
  • 3 stroužky česneku - nakrájený na plátky
  • 2 špetky soli
  • 0,5 lžičky chilli vloček

Postup přípravy

  • V hrnci na másle s olejem orestujte nakrájenou cibuli a česnek.
  • Přidejte nakrájenou zeleninu a duste 10 minut.
  • K zelenině přidejte nakrájenou tresku, vývar a duste 15-20 minut.
  • Podle potřeby dochuťte solí a chilli vločkami.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Ryba dušená s fenyklem

Ryba dušená s fenyklem

2 hlasy
45min 440 kJ 200 Kč
Dušená ryba s nakládaným pepřem

Dušená ryba s nakládaným pepřem

3 hlasy
1h a 10min 421 kJ 240 Kč
Steak z mečouna

Steak z mečouna

7 hlasů
35min 762 kJ 400 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

4 hlasy
45min 614 kJ 80 Kč
Treska pečená na fenyklu

Treska pečená na fenyklu

0 hlasů
50min 344 kJ 180 Kč
Candát na kmínu

Candát na kmínu

2 hlasy
35min 512 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření