Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Steak z mečouna

lanvin
7hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

762 kJ

energetická hodnota na 100g

400 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky1g sacharidy15g bílkoviny

Rychlá, zdravá večeře, nebo oběd.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks steaky mečouna, nebo jiné ryby
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 60 ml řepkového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks ančovička - volitelné
  • 2 lžíce kaparů
  • 4 větvičky čerstvé majoránky - oregana nebo rozmarýnu

Postup přípravy

  • Ve velké pánvi zahřejte olej a máslo.
  • Přidejte porce ryby, jemně nasekanou ančovičku, na plátky pokrájený česnek, bylinky, kapary a pečte přibližně 8 minut.
  • Rybu otočte, osolte, opepřete a dopečte.
TIP:

Doba pečení závisí na velikosti porcí ryby. Pokud použijete ančovičku, solte méně.

Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryby v krémové omáčce

Ryby v krémové omáčce

2 hlasy
1h a 10min 653 kJ 240 Kč
Rybí kuličky

Rybí kuličky

5 hlasů
1h a 15min 314 kJ 160 Kč
Pstruh na estragonu

Pstruh na estragonu

4 hlasy
35min 944 kJ 180 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 470 kJ 140 Kč
Losos marinovaný se zázvorem

Losos marinovaný se zázvorem

2 hlasy
50min 657 kJ 260 Kč
Naložené sleďové filety

Naložené sleďové filety

3 hlasy
30min 615 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření