Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska se zázvorem

lentilka
5hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

400 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky2g sacharidy7g bílkoviny

Porce ryby se zázvorem a jarní cibulkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 4 porce filé tresky - nebo jiná ryba
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce jemně strouhané citrónové kůry
  • 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - jemně nakrájené
  • 3 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  • Máslo a olej rozehřejte v pánvi.
  • Přidejte zázvor, citronovou kůru, na plátky pokrájenou cibulku, nakrájenou petrželku a osolené porce ryby.
  • Ryby restujte z každé strany přibližně 5-8 minut, nebo až jsou ryby hotové.
  • Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.
Kuřecí prsa s citronovým přelivem

Kuřecí prsa s citronovým přelivem

1h a 20min 440kJ 140 Kč
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

30min 532kJ 340 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Treska na zelenině pečená v troubě

Treska na zelenině pečená v troubě

3 hlasy
60min 382 kJ 190 Kč
Treska s cherry rajčaty

Treska s cherry rajčaty

1 hlas
40min 278 kJ 120 Kč
Sumec v krustě z parmezánu

Sumec v krustě z parmezánu

3 hlasy
45min 927 kJ 150 Kč
Rybí guláš

Rybí guláš

3 hlasy
1h a 5min 237 kJ 199 Kč
Štika na zelenině

Štika na zelenině

1 hlas
1h a 5min 921 kJ 180 Kč
Pstruzi pečeni s bramborami

Pstruzi pečeni s bramborami

5 hlasů
1h a 10min 795 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření